Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Ankarkätting Specifikationer

Korrekt val av ankarkätting kan förbises av operatörer nybörjare båt, men dess betydelse kan inte överskattas för att garantera säkerheten för båten och dess invånare samtidigt på öppet vatten. Välja rätt ankarkätting, ankare och ankarspel är det primära elementet i båtlivet säkerheten. Funktion

Ankarkätting används tillsammans med en båt ankare och en vinsch, eller vinsch för att bilda den "marken tackla," som säkrar en segelbåt eller yacht till havet eller havsbotten. Ankarkätting, när de kombineras med ett ankare, kallas en "red." Ankarkätting ibland är sammanflätad med nylonrep att bilda en kombination cyklade
typer av kedjor

Tre typer av ankarkätting används för att säkra segelbåtar och mindre båtar:. BBB: kedja, Hög Test och Proof spole kedjan. BBB och Proof kedjor Coil är byggda med låga koldioxidutsläpp galvaniserat stål, medan Hög Test Ankarkätting konstrueras med högt kol galvaniserat stål.
Längd

Ankarkätting länkar kommer i varierande längder, men vanligtvis tillverkas från 3/16 till 1/2 inches i längd. Anchor Chain distribueras vanligtvis i längder upp till 200 meter när de används för att förankra segelbåtar eller små yachter. Ankarkätting köps i fot.
Bredd

Ankarkätting också mäts genom att arbeta belastning, och i vikt i pounds per 100 meter. Mest BBB, Hög Test och Proof spole ankarkättingar kommer säkert tolerera en rad 72 till 285 pounds per 100 meter. BBB, Hög Test och Proof Coil ankarkättingar kommer säkert tolerera en arbetsbelastning från 1.300 till 9,800 pounds.
Varning

Se tillverkarens specifikationer innan de köper ankarkätting. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104277.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.