Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur byta olja på en Sugar Sand Jet Boat

I februari 2011 har Sugar Sand båten företagets senaste ägarna upphängd tillverkning jet båtar, även om dess webbplats noterar en plan för att påbörja produktionen igen. Presentera någon-prop, nej-transmission, full gas jet båtar sedan 1993, Sugar Sand båtar har inombordsmotorer - med modifikationer, förstås - som behöver regelbundet underhåll som alla andra. Byta olja på Sugar Sand är inombordsmotor tar en liten oljepump och lite mer tid än om du byter olja i bilen. Saker du behöver
Oljefilternyckel
Oljepump
stor trasa
dräneringskärlet
Oljefilter /olja
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta båten från vattnet, parkera en släpvagn på plan mark. Lyft motorn på toppen av aktern under valfria badbrygga.
2

Ta ut ditt oljestickan. Skjut insugningsröret av din oljepump ner i oljan väl tills den träffar botten och kommer inte att mata längre.
3

Placera uttagspunkten röret på pumpen i en droppskål och förvandla din pump på enligt tillverkarens instruktioner. Stäng av pumpen när du kan se att det inte längre fullgöra någon olja i droppskålen.
4

Ta bort röret pumpintaget och byt ut oljestickan.
5

Placera en stor trasa på motorrummet golvet, under oljefiltret, sedan använda en oljefilternyckel att ta bort filtret. Gnid lite motorolja på det nya filtrets topp packning, sedan skruva in, dra åt det i slutet med ett filter skiftnyckel. Använd filter och mängden olja som rekommenderas av tillverkaren för din motorstorlek.
6

Ta av locket motorolja och tillsätt den mängd olja lämplig för din motor specifikationer. Byt olja cap.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104263.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.