Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man installerar ett Keyless Car System Door Lock

Keyless dörrlås system är ett bra alternativ till vanliga dörrlås. Dessa nyckel-fria dörrlås kan du låsa och låsa din bil vid en knapptryckning, vilket gör att du kan undvika att hantera nycklar, medan på samma gång ger dig möjlighet att använda nyckeln om och när du vill. Keyless bildörr låssystem kan monteras var som helst under bilens livslängd och göra ett lagt stor funktion till ditt fordon. Saker du behöver
platt skruvmejsel
kryssmejsel
Keyless lås Batterier System
per riktningar för avlägsna och dörrhandtag
Mejsel
Visa fler instruktioner

1

bort klädseln från insidan av dörren genom att först ta bort skruvarna med en skruvmejsel. Sätt en platt skruvmejsel i mellan trim och dörren och bänd försiktigt upp på trim för att ta bort det från dörren.
2

Avlägsna dörrskylt från kanten av dörren genom att lossa och ta bort skruvarna som håller den på plats med en skruvmejsel. Dra dörrskylt och låset ur hålet i sidan av dörren.
3

in nyckellösa lås in genom hålet i sidan av dörren genom vilken du extraherade dörrskylt och låset i det föregående steget. Placera nyckellösa låsmekanism med böjda kanten vänd mot insidan av dörren.
4

Placera dörrskylt över låset och dra åt skruvarna.
5

Rikta utanför dörren knopp genom att sätta in den i låsmekanismen så att yttre och inre dörren knoppar linje med varandra.
6

Dra åt skruvarna på insidan dörrhandtaget med AA skruvmejsel och placera skyddsplåten över skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102509.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.