Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur man kan utvidga en Termoelementtråd

upprätthålla ändamålsenlig övervakning av en termostapelövergång är av yttersta vikt i ett antal industrijobb. Utrustning som används för att detektera temperatur-och spänning nivåer sända via ett termoelement är tillräckligt känslig för att rapportera exakta mått, men det kan motstå temperaturer över 1000 grader Celsius. Utöka din Termoelementtråd att förlänga avståndet mellan sensorn från termostapelövergång är en lätt uppgift, förutsatt att du har köpt en typ-kompatibel utvidgning tråd. Saker du behöver
Kompatibel termoelement förlängning tråd
Visa fler instruktioner
1

Koppla ur den kvinnliga kontakten av din termoelement givare från den manliga änden av den befintliga Termoelementtråd. Se till att notera polariteten stickproppstappar när du tar bort dem så att det är lättare att återansluta dem ordentligt senare. Polaritetsindikatorerna, vilket kommer att visas som ett "+" för positiva och ett "-" för negativ, är tryckt på plast stickkontaktshöljet bredvid varje av de två stiften. Om polaritetsindikatorerna inte skrivs ut, kommer det negativa stiftet vara den större av de två stiften. Anslutningar mellan manliga stift och kvinnliga pluggar måste vara negativ till negativ och positiv till positiv.
2

Anslut den kvinnliga slutet av din termoelement förlängning kabel till den exponerade manliga änden av den befintliga Termoelementtråd . Se till att hålla rätt polaritet för anslutningen när du sätter i kontakten stiften.
3

Anslut den kvinnliga kontakten av din termoelement givare till den manliga änden av termoelementet förlängning tråden. Återigen, se till att polariteten är etablerad under anslutningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102287.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.