Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man tar bort Hubcaps Från KIA Spectra

Hubcaps har blivit sällsyntare på bilmodeller som har konverterat sina hjul på aluminium aluminiumfälgar. Men några av de lägre kvalitet bilar väljer att behålla stålfälg för att hålla kostnaden för fordonet ned och passera besparingarna på konsumenterna. Den Kia Spectra är ett exempel på en billig import som använder stålfälg. Som av 2011, medan många inhemska fordon använder en snap-in-place navkapsel, de importtullar företag använder en annan metod för att hålla navkapslar på. Saker du behöver
rörtång
Bil jack
Visa fler instruktioner
1

Dra åt parkeringsbromsen på Kia Spectra med fordonet parkerat på en hård, plan yta som lämpar sig för att lyfta och stödja det. Se till att fordonet är i parken eller i växeln.
2

Lossa muttrarna (fyra per däck) först på hjulet navkapseln kommer igång (om alla fyra navkapslar är på väg bort, kan det endast ske genom att en däck-borttagning förfarande vid en tidpunkt, utan att höja hela fordonet på en bil hiss).
3

Höj kvartalet panel av Spectra där hubcab du vill ta är, med hjälp av domkraft. Bara lyfter bilen tillräckligt hög för att däcket att komma igång.
4

Avlägsna fyra lossade hjulmuttrarna.
5

bort navkapsel. Om du tar bort /byta alla navkapslar, måste du skruva fast däcket på bilen innan den sänks den och går vidare till nästa hjul, såvida du inte använder fyra pallbockar (eller en hiss som tidigare nämnts) för processen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101998.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.