Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man byter ett däck för en Toyota Sequoia

Byta däck på din Toyota Sequoia är en enkel uppgift när det görs på rätt sätt. Innan du trycker på vägen, se till att dina däck förändras kit är komplett och i gott skick. Att inte ha verktygen för att byta däck gör det omöjligt att slutföra uppgiften. Din kit bör innehålla en pallbock och ett jack nyckel som fungerar som en klack skiftnyckel. Dessa två punkter är en viktig del för att byta en Toyota Sequoia däck. Dessutom måste du ha en regelbunden eller fullstor reservdäck som inte är skadad på något sätt. I Sequoia reservdäcket och jack kit sitter under stammen panelen. Saker du behöver
reservdäck
stödbenet
Lugnut skiftnyckel /jack skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

bort din reservdäck och däck-byte kit från undersidan av bålen panel av din Sequoia.
2

Lossa muttrarna på dina däck genom att bifoga din lug skiftnyckel till varje tappmuttem och vrida den moturs. Dessa muttrar är åtdragna till en extrem nivå för att hålla dina däck från att falla av. Betydande kraft kommer att behövas för att lossa varje lug nut.
3

Sätt din stödbenet i den delegerade plats under bilen. Det finns en särskild plats att placera din jack framför eller bakom varje däck. Med bakhjulen är denna plats framför bakaxeln. För framdäcken, är denna plats ligger bakom framaxeln. Inte jack inte upp din Sequoia i någon plats annat än den avsedda platsen.
4

Höj din stödbenet genom att fästa den krökta änden av din lug skiftnyckel till bogsera ringen på jack och vrida klacken skiftnyckel i en medsols rörelse. Med varje varv av din nyckel, kommer din jack höjas.
5

bort dina hjulmuttrar helt när din bil är sex inches i marken.
6

Placera din reservdäck på axeln när din andra däck har tagits bort.
7

Tillämpa och spänn muttrarna på din reservdäck. Medan bilen fortfarande är kapade, kommer du inte att kunna få momentet att dra åt muttrarna till en säker nivå.
8

Sänk bilen genom att vrida din jack moturs på det sätt som beskrivs i steg fyra.
9

bort din jack och dra dina muttrarna till en säker körning nivå.
10

Placera din däck under din bålen panel med din däck-byte kit. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101217.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.