Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

De bästa sätten att lagra en motorcykel för att skydda Däck

Så mycket som du älskar zippa på motorvägen på din motorcykel, är det troligt att vädret eller andra omständigheter kommer att stoppa dig från att rida - åtminstone för ett par veckor av året . Under dessa tider, måste en cykel lagras på lämpligt sätt för att säkerställa din nästa resa går smidigt. Håll din motorcykel ur snön och följa dessa riktlinjer för att skydda dina däck. Förbered din Facility


Även om det är sorgligt att stuva din cykel bort, se till att du tar det för din nästa resa i bästa möjliga skick. För att skydda den, rensa din valda lagringsutrymme för eventuella brandrisk eller skräp. Välj en plats som skyddar mot regn, snö, is eller extrema temperaturer. Undvik framtida problem genom att hålla lagringsutrymme svalt och torrt. Gillra fällor för att hålla gnagare och skadedjur borta från din prisade innehav
Förbered din cykel för lagring

Liknar en bil, en motorcykel delar -. Inklusive däcken- -kommer att bära ner när den inte används. Ta några åtgärder för att minimera detta slitage. Byta olja och fyll på dina vätskor före lagra din cykel. Alla hjul Auto Lagring, motorcykel lagring experter och anläggningar i Atlanta, rekommenderar blåsa dina däck med 10 till 15 extra pounds av trycket att "förhindra platta fläckar." Ta överskottsluften ut innan du hoppar tillbaka på din cykel, dock. Vid lagring i mer än några månader, överväga att minska ringtrycket eller ta bort däcken för att lindra trycket och fjädring spänning. Om du tar bort däcken, hålla dem på en sval, torr plats, alltför.

Tvätta, torr, ren, vaxa, polera smörja din cykel ordentligt. Applicera rätt Protectant till var och en av dess delar, inklusive däcken. Om du inte vet vad rätt produkt för din cykel är, kontakta alla hjul Auto Lagring.

Ta din cykel för en sista spinn att låta vätskor cirkulera. Fyll bensintanken när du är ute. När du kommer tillbaka, kopplar batteriet och anslut till en laddare eller anbud. När cykeln kyls ner från attraktionen, täck den med en ren och andas tyg som inte kommer att fälla i fukt. Inte i parkeringsbromsen, eftersom det kan rosta med tiden.
Tip

Då och då, på en klar dag, rädda din cykel från lagring och ta det för en provtur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101016.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.