Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Position pallbockar

pallbockar används ofta för att ge extra stabilitet för en upplyfta bilen under däckbyten och övriga löpande underhåll som kan utföras i hemmet. Pallbockar skjuts under bilens ram och axlar efter att den har lyfts från marken. Korrekt användning pallbockar för att stödja ett fordon som du arbetar med kan minska sannolikheten för att fordonet faller på dig och öka din allmänna säkerhetsnivån. En stor del av ordentlig stödbenet användning är att se till pallbockar placeras i rätt lägen under bilen. Saker du behöver
Bruksanvisning
Jack
Visa fler instruktioner
1

Läs avsnittet i bilens ägare manual som avser att palla upp fordon. Vissa märken och modeller har vissa angivna markerade platser där du ska placera jack eller jack står under bilen. Du vill veta var de är, om din bil är utrustad med dem.
2

Parkera fordonet på en plan, jämn yta utan mycket ge och använda domkraft för att lyfta från marken. Du vill parkera på betong eller asfalt ytor, som vikten av din bil kan driva basen av din jack eller jack står i mjuk mark och göra att bilen blir instabil.
3

Placera dina pallbockar under fabriken utsetts jack stödpunkter. Om din bil inte har dessa, bör du leta efter en bra nivå ställe på ramen eller axel. Placera inte pallbockar under någon del av drivlinan eller chassit, kommer du krossa dem när du sänker din bil på pallbockar. Använd alltid minst två pallbockar för att stödja varje ände av din bil.
4

Sänk bilen ner på pallbockar. Kontrollera pallbockar stödja bilens fulla vikt jämnt innan du tar bort jack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101776.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.