Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur du ändrar ett Bilens Tire Valve

Din bil eller lastbil är punktering inte kan bero på en punktering i däcket, men i stället för en trasig ventil. Dåliga däck ventiler tillåter luften att långsamt läcka ut ur däcket, vilket först på obalanserade däck och så småningom en lägenhet. I själva verket, om orsaken till din lägenhet är i däckets ventil, vara tacksamma. Byta däck ventil hemma innebär mycket mindre manuellt arbete än att ta bort ett däck, patchning den och sätta tillbaka den på fälgen. Saker du behöver
diskmedel
Jack
Däck järn
ventilkärnan Tool Review Crowbar
träkloss
2-by-4 planka
Hammer
Nails
annat fordon
Tänger
ersätter ventilen
Visa fler instruktioner
1

Inspektera ventilen och däcket runt den för att avgöra om problemet verkligen är ventil. Om gummit kring ventilen korroderas eller skadad, kan problemet vara tätningen mellan däcket och ventilen snarare än själva ventilen. Skruva loss locket och placera några droppar tvålvatten på änden av ventilen för att dubbelkolla. Om det bildas bubblor, vet ni själva ventilen läcker.
2

Ställ din domkraften under lämplig del av bilens underrede och jack upp bilen. Skruva åt muttrarna med ett däck järn och ta bort hjulet. Prop hjulet upp mot en vägg eller ett träd och tömma däcket med ventilen.
3

Sätt verktyget ventil borttagning på änden av ventilen, vrid den moturs. Detta verktyg är också ibland kallas en ventil kärna verktyg. Detta kommer att plocka ut kärnan, förmodligen med en explosiv frisättning av kvarvarande luft, så se upp för damm eller flygande skräp.
4

Bryt pärla av däcket, eller skilja däcket från fälgen , genom att bända den del av däcket kring ventilen bort från kanten med en kofot. Detta kräver en hel del muskler, och kan visa sig vara omöjligt att göra för hand. I så fall, hammare ett träblock till en längd av 2-by-4 timmer för att bilda en hävarm. Ställ in blocket över del av däcket där ventilen är, och har en vän sakta tillbaka ratten i en annan bil upp på 2-för-4. Denna metod använder en del av vikten av bilen för att bryta vulsten på däcket. Detta exponerar ventilskaftet. När pärlan är bruten, tillbaka bilen ut och lägga undan din ved spaken. Dra ut den gamla ventilspindeln med en tång
5

.
6

Coat den nya ventilskaftet, med en frisk kärna sitter inuti, med diskmedel att smörja ventilen. Sätt ventilen tillräckligt långt genom hålet i fälgen så att du kan ta tag i det med tång, dra den på plats med hjälp av tång. Sätt tillbaka däcket i fälgen med hjälp av händerna.
7

Pumpa däcket och lägger tillbaka den på din bil. Placera muttrarna igen, dra åt dem, släppa domkraften och dra åt muttrarna igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101343.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.