Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man tar bort Studs Från vinterdäck

Det är en otacksam och krävande process att ta bort dubbar från vinterdäck. Det är inte så hårt på händer och armar som studding däcken, men det tar mycket längre tid. Studs har en platt botten som en spik huvud som går in i stud hålet av däcket. Den lilla hårdmetallspets av tappen sticker ut bara något över slitbanan hos däcket. Det finns bara ett sätt att sätta dubbar i ett däck och det finns bara ett sätt att ta bort dem. Saker du behöver
Chair
Long-handled/narrow-headed skära vallar
Visa fler instruktioner
1

Bryt däcket ner från fälgen eller tömma däck genom att ta bort kärnan ventilskaftet för att göra det mer följsamma.
2

Sitt ner i en stol, eftersom det kommer att ta ett tag och du kommer att få en ryggvärk om du är böjd över eller ett ont knä om du knä.
3

Bring däcket över till dig. Stå upp däcket och placera den mellan benen för att stödja det.
4

Ta vallarna (en fin uppsättning long-handled/narrow-headed vallar skulle göra detta jobb lättare då ett kort handtag /trubbig-headed set) och ta en stud på basen av tappen nedanför hårdmetallskäret. Dra ut den med våld. Vara noga med att inte skära in i däckets slitbana.
5

Arbeta dig hela vägen runt däcket, ta bort alla dubbar. Många däck kan ta över 100 dubbar i slitbanan och om du har flera däck att ta bort bultarna från, du kommer att bli ett tag, men detta är det enklaste och enda sättet att ta bort bultarna.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100986.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.