Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Så att jämföra priser bildäck

Det kan vara svårt att handla för däck , du kan göra upplevelsen lättare genom att bekanta dig med grundläggande däck kunskaper för att jämföra priser korrekt . Betydelse

Innan shopping för däck , registrera storleksmätningar för dina däck , eftersom storleken är en avgörande faktor i priset . Du hittar denna information tryckt på sidan av däcket . Ett exempel på däckdimension är 245/45 /ZR17 . Den 245 är bredden på däcket i millimeter , är 65 den procentuella proportioner och 17 är hjuldiametern i inches .
Funktioner
p Det finns ett antal olika funktioner som kommer att bestämma priset på dina däck . Däck kommer att ha olika körsträcka garantier , ett däck som har en körsträcka garanti på 50.000 miles kommer att kosta mer än ett däck med en körsträcka garanti på 25.000 miles

Konstruktion av däcket också kommer att påverka priset , . Ett däck med två stålband kommer att kosta mer än ett däck med ett stålband .
Överväganden

Tänk hur länge du planerar att behålla din bil . Om du planerar på att hålla det för mindre än 30.000 miles värde av körning , det är ingen idé att köpa däck som ger en 50.000 - mil garanti .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101865.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.