Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Ren Ground i bromsdamm från Wheels

Broms damm är en oundviklig del av att köra en bil. Det skapas när slemhinnan i bromsen är sliten av rotorn. Resultatet är en klibbig, pulver rester som fäster sig till hjulen på bilen. Det är viktigt att ta bort bromsdamm att hindra det från att äta bort på hjulen. Innehållet i bromsdamm är frätande och kommer så småningom försämras hjulen. Rengöring damm marken broms från hjulen kommer att skydda dina hjul och hålla dem ser snyggt. Saker du behöver
Vattenslang
Mild diskmedel
Bucket
Soft Auto svamp
detalj borste
mjuka trasor
Wheel Cleaner Review tvätta mitt

Visa mer instruktioner
1

Wet ner hjulet med vatten från en slang. Använd den starkaste trycket inställningen på din slang för att ta bort eventuellt löst bromsdamm.
2

Pressa några droppar milt diskmedel i en hink. Fyll hinken med vatten.
3

Doppa en mjuk svamp i hinken med såpvatten. Torka av hjulet med svamp och tvålvatten. Torka alla skrymslen och sprickor i hjulen, som bromsdamm kommer sannolikt vara lurar i dessa fläckar. Använd en bilrekonditionering borste för att komma in i svåra att nå områden av hjulet.
4

Skölj hjulet med vatten från slang. Torka av hjulet med en mjuk trasa för att torka.
5

Använd ett hjul renare om det fortfarande finns spår av bromsdamm på hjulen. Spraya en generös beläggning av hjulrenöring på hjulet. Släta ut jämnt på hjulet med en tvätta mitt.
6

Låt hjulrenöring att sitta på hjulet i ungefär fem minuter. Skrubba hjulet med en svamp eller tvätta mitt. Använd bilrekonditionering borste för att försiktigt lossa fast-på bromsdamm.
7

Skölj hjulet med vatten. Applicera mer hjulrenöring, om nödvändigt, och skrubba igen förrän samtliga av bromsen damm har avlägsnats. Torka hjulet ordentligt med en mjuk trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101240.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.