Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur gör jag Stuva reservdäcket på en 2001 Ford Focus?

Fokus har varit Fords minsta bil i Nordamerika sedan 2000 och tillverkas fortfarande med 2010. Focus levereras som standard med en 2-liters, fyrcylindrig motor och en femväxlad manuell växellåda. Om du någonsin har behov av att använda din Focus reservhjul och domkraft, är det viktigt att veta hur man ska stuva dessa poster tillbaka i sina respektive montering områden. En felaktigt stuvat reservdäck tar upp värdefullt lastutrymme, så ta några minuter att lägga den på sin rätta plats Saker du behöver
rörtång påse
Däck jack
Reservdäck
Visa fler instruktioner
1

Öppna den bakre stammen eller lucka lock, beroende på din Focus modell. Ta bort den bakre mattan last mattan genom att greppa den i kanterna och dra uppåt. Ställ mattan åt sidan.
2

Placera påse som innehåller rörtång och däcket byta verktyg i botten av däcket väl avslöjade efter avlägsnande mattan matta. Se till att du inte täcker de gängade säkringsanordningar för däcket jack och reservdäck.
3

Placera däcket uttaget på sin sida nära centrum av däcket väl och kör skruvfäste genom monteringshålet i jacket och in i det gängade beslaget i däcket med gott resultat. Dra tummen skruven för hand i en medurs tills den sitter.
4

Placera reservdäcket i däcket väl rätt sida upp. Kör däcket fästskruven genom centrumhålet i hjulet och in i det gängade beslaget i golvet av däcket väl. Dra åt skruven för hand tills den sitter.
5

Placera lasten mattan mattan tillbaka in i bagageutrymmet och tryck ner runt kanterna. Stäng bagageluckan eller luckan lock.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101263.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.