Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Vad Är personbilsdäck?

Det finns många typer av däck, men det mest grundläggande är passageraren all-säsongen däck, som är byggd för att tåla långvarig slitage samtidigt som tillräcklig prestanda i nästan alla förhållanden. M + S-märkning

Passagerare all-season däck är märkta M + S för "lera och snö," men detta indikerar tillräcklig prestanda i svagt leriga eller lätta snöförhållanden. Dessa däck kommer inte att utföra samt antingen hängivna off-road däck eller däck snö.
Buller, vibrationer och slitage

Passenger all-season däck är byggda för allmän komfort, så de är inte så tuff mot buller och hårda vibrationer som extremt högpresterande däck (för sportiga bilar) eller lätta lastbilsdäck. Passagerare all-season däck även är konstruerade för lång slitage, så du behöver inte byta ut dem så ofta som andra däcktyper.
Prestanda

Passagerare all-season däck är inte gjorda för hård kurvtagning, bromsning och acceleration. De kan skrika eller glida under måttlig till hårda svängar, och styrrespons kanske inte lika skarpa eller omedelbara som kan förväntas av högpresterande däck. Passagerare all-season däck hanterar oftast förutsägbart i alla typer av väder och temperaturer, men som vissa andra typer av däck inte.
Pris

Passenger all-säsongen däck brukar kosta ungefär densamma för andra däck i samma storleksområde men mindre än ultrahöga prestanda däck i samma storleksområde.
Tillverkare

Major däckföretag såsom Goodyear (Assurance TripleTred), Michelin (Harmony), Bridgestone (Insignia SE200), och Yokohama (Avid S34B) all tillverkning passagerare all-season däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101250.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.