Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man reparerar BMW Fälgar

Bil fälgar är utsatta för skador från "bromsa utslag" eller väg skräp. Att hålla dina fälgar rena bibehåller värdet och funktionen av ditt fordon. Få din bil hjul specificerats av en professionell kan bli en kostsam satsning, men reparera fälgar som en gör-det-själv-projekt möjliggör en budget-vänlig uppgradering som förskönar din BMW: s exteriör. Saker du behöver
thinner
3 dukar
Auto spackel
Silver hjul måla
Högblank klar hjul lack
100-grit sandpapper
200-slippapper
400-grit sandpapper
tidningen
Maskeringstejp
Hjullås
stödbenet
Visa fler instruktioner
1 Online

Forskning och auto butiker för att hitta färg och lack produkter som matchar BMW fabriken legeringar. Köpa silver Lackspray hjul och högblank klarlack som är kompatibel med din BMW.
2

Öppna verktyget facket i bakluckan på din BMW för att hämta hjulet lås behövs för att lossa muttrarna på dina däck. Höj din bil med hjälp av en pallbock. Lossa muttrarna, med hjulet låset för att ta bort varje däck. Placera varje däck åt sidan inför fälgen-reningsprocess. Addera 3

Häll thinner på dina fälgar och använd en trasa för att torka bort fett, bromsdamm och smuts så att ytan är rengöra. Vänta fem minuter för thinner för att torka.
4

Lokalisera de områden av fälgar som är skadade från flisning. Häll filler auto kropp på en spackel och tillämpa den på de skadade områdena. Vänta ca 10-15 minuter tills kroppen filler blir torr vid beröring.
5

Sand auto kroppen filler with100 sandpapper. Sand med 200 slippapper när 100 grit har slitits ned. Sand med 400 grit sandpapper när 200 grit har slitits ned och tills auto organ filler blir även med ytan på fälgen. Torka av kanterna med vatten och en ren trasa för att avlägsna sand och damm. Torka fälgar med en ren trasa.
6

Place målartejp runt utsidan av dina fälgar så att det är mellan skreva av däcket och fälgen, skydda dina däck från fälg färg. Tape tidningen runt dina däck så att endast fälgar är utsatta.
7

Spray tre lager av silver hjul färg på de områden av fälgar som du har använt filler auto kroppen, så 30 minuter mellan lagren.
8

Vänta 30 minuter tills den sista pälsen av silver hjul färgen har torkat. Spraya högblank klarlack på de skadade områdena. Upprepa denna process tre gånger, så 30 minuter för varje skikt torka.
9

Ta bort alla tidningar och målartejp från dina däck. Montera tillbaka hjulen på din BMW.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101814.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.