Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur lyfter jag en tung däcket på muttrarna?

Lyfta en tung däcket på muttrarna kan vara svårt om du inte är van att lyfta tunga föremål. Det är väldigt viktigt att vara försiktig och följa rätt lyftteknik så att du inte skadar ryggen. Helst är det bra att ta hjälp av en annan person, särskilt om du är oförmögen att utföra uppgiften utan skador. Saker du behöver
brytjärnet (metall eller trä)
Visa fler instruktioner
1

Var noga när du hissar upp bilen som du inte lyfter däcket mer än några inches ovanför marken. Detta kommer att minska mängden sträcka du måste lyfta däcket för att ställa den på muttrarna.
2

Ta hjälp av en annan person och göra det tillsammans, var och en av er att gripa en sida av däcket och montera den på muttrarna. Var noga med att böja på knäna, låter benen göra jobbet och lägga mindre belastning på ryggen. Om du måste göra detta ensam, tillämpar samma teknik.
3

Assist den andra personen, om någon hjälper dig, genom att halka en träbit (en längd på 2 x 4 verk bäst) eller andra starka pry material (vara säker på att det kan stå stress lyfta däcket) under däcket när det är något lyfts från marken. Center brädan under däcket och lyft upp något för att hjälpa till att sätta press uppåt på däcket medan den lyfts. När däcket vilar på muttrarna, släppa träbit och ta bort det från området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101231.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.