Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur får den skyddande beläggningen Off nya däck

Du har köpt några trevliga nya upphöjda vita bokstäver däck (eller kanske whitewall däck) och däcket tekniker som installerade dem inte brydde sig om att rengöra irriterande klarblå skyddande beläggning från sidovägg. Köp den renare själv med att förstå att om du vill göra något rätt, ibland du verkligen behöver göra det själv. Saker du behöver
Westley s Bleche Vit Tire Cleaner Review Stiff bristled rengöringsborste
hink med varmt vatten
Skyddsglasögon
Gummihandskar
Tire shine spray eller Armour Alla

Visa mer instruktioner
Hur får man Rostskyddsmålning av nya däck
1

Sätt på skyddsglasögon och spraya blå beläggning på däcket med Westley s Bleche Vit Tire Cleaner produkt. Var noga med att inte spruta aluminiumfälgar. Denna produkt är stark, så försök att inte andas in den eller få den på huden. Var noga med att läsa och följa anvisningarna på flaskan.
2

Låt Bleche Vita Däck Cleaner för att suga in i däcket under några minuter. Om du rengör alla fyra däck, kan du spraya en, gå till nästa, och när den fjärde sprutas, bör du vara redo att städa det första däcket.
3 < p> Ta styva borst rengöringsborste och hink med varmt vatten och börja skura blå skyddande beläggning av det första däcket. Beroende på hur mycket skyddande beläggning finns på däcket kommer att diktera hur hårt du måste skrubba. I vissa fall kan tillämpa mer av däcket renare behövas, men för det mesta, bör du kunna rensa bort beläggningen med en ansökan. Till nästa däck och ren
4

Move att ett på samma sätt. Fortsätt tills alla önskade däcken är rena av den skyddande sidoväggen beläggningen. Produkten är också bra för att rengöra smutsiga sidoväggar från smuts, damm och annan smuts plockas upp från vägen.
5

Applicera ett lager av däck glans spray till utsidan däcksidan att göra det glimma.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100979.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.