Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man tar bort ett reservdäck på en 2002 Mazda MPV

I 2002 års Mazda MPV minivan bär en kompakt reservdäck väl dold från kupén. Den outnyttjade ligger under van kroppen mellan passagerarsätet och första raden i baksätet, och kan tas bort genom att följa några enkla steg. Instruktioner
1

Avlägsna rörtång och reservdäck spaken från jack lagringsutrymme i panelen innanför muren av van bakre lastutrymmet. Reservdäcket spak är ett spö som är fyrkantig i ena änden och har en liten tvärslå på den andra änden.
2

Ta av locket sidan spoiler på passagerarsidan av MPV. Två runda fästen på undersidan av spoilern sockeln måste vara moturs och sedan spoilern locket kan dras bort från van.
3

Öppna skjutdörr passagerarsidan och hitta reservdäck insex framför den andra raden passagerarsätet närmast passagerarsidan av bilen.
4

Skruva av locket till reservdäcket uttaget, vrida locket i en moturs riktning.

5

Kombinera reservdäcket spaken och lug skiftnyckel i en vev genom att föra in den fyrkantiga änden av spaken i motsvarande hål i handtaget på rörtång.
6

in tvärstången slutet av reservdäcket spaken i reservdäcket sockeln och vrid spaken och lug skiftnyckel. Vrid reservdäcket spaken långsamt i riktning moturs för att sänka reservdäck till marken.
7

Ta fästplattan ur reservdäcket genom att vrida den lilla spaken ovanpå plattan. Den reserv kan sedan dras ut från under MPV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101920.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.