Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Risker i Split Fälgar

Korrekt underhåll av din bil kommer att bidra till att förhindra eventuella olyckor och avvärja skador som uppstår från ålderdomen. Om du utför underhåll på en fälg och använder split fälgar, finns det några risker du bör veta om att hålla både dig och andra förare på vägen säker. Omaka delar

Eftersom split fälgar använda flera delar, är det lätt att blanda ihop delar från en annan rim med det du arbetar med. Även om du kan få fälgen tillbaka tillsammans, är det viktigt att behålla de ursprungliga fälg delarna. Använda blandade fälg delar kan orsaka split fälgar falla sönder eller orsaka att däcken slits snabbare.
Kontrollera om smuts och skador

skadad, korroderad och smutsiga split fälg delar kan påverka prestandan och säkerheten av en split fälg. För att se till att din split fälgar är säkra, kontrollera delarna för sprickor och rost. Också, rengör alla delar som är täckta av smuts eller något annat ämne.
Korrekt avlägsnande
p Det finns två saker du behöver tänka på när du tar bort ett däck från brutet fälg. Först måste du se till att du tömma däcket innan du försöker ta bort fälgen. Andra måste du hålla fast muttern som håller split fälg tillsammans åt för att hålla fälgen från att falla isär och eventuellt skada dig.
Däckstorlek och Inflation

Du måste se till att du använder rätt storlek däck för din split fälgar. Om du använder ett däck som är en felaktig storlek, kommer däcket sitter inte på fälgen korrekt. När du pumpa däcken, är det också viktigt att inte över-blåsa dem. Over-inflationen kan orsaka däck till pop och sätter mer stress på fälgarna, vilket kan äventyra fälgar "hållbarhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101602.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.