Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur avgör jag med tillverkningsdatum för Goodyear Wrangler Tire?

Department of Transportation mandat att alla däck har en speciell kod präglade på dem. Denna kod är känd som en tillverknings-datum kod. När du vet hur man hittar och dechiffrera tillverknings-datum-kod, kan du inspektera lätt alla däck och bestämma vilket datum däcket tillverkades. Förutom att tillämpa den Goodyear Wrangler däck, kan du använda informationen till alla bil däck. Saker du behöver
Ficklampa (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Inspektera Goodyear Wrangler sidovägg noggrant. Leta upp 10 till 12 siffror Department of Transportation serienummer på däcksidan.
2

Vrid däcket runt för att kolla den andra sidan om du inte ser numret på den sida du tittar på. Om däcken monteras på ett fordon, försiktigt komma åt baksidan av den. Använd en ficklampa för att göra sidoväggen synlig.
3

Hitta de sista fyra siffrorna i däckets serienummer. Dessa siffror bör vara alla tal. Detta är däckets tillverkare datum.
4

Titta på de två första siffrorna i det fyrsiffriga tillverkningsdatum. Detta indikerar veckan på året. Det kommer att bli ett nummer mellan 1 och 52. Till exempel, "52" skulle indikera att däcket gjordes under den sista veckan av året (i december).
5

Inspektera de två sista siffrorna i det fyrsiffriga tillverkningsdatum. Detta gör att du vet vilket år däcket tillverkades. Om de två sista siffrorna är "10", var däcket tillverkas i 2010. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101393.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.