Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur du köper Minibuss Däck

Om du någonsin köpt däck för en bil, kan du bli förvånad över att minivan däcken är betydligt dyrare. När du köper nya däck till din minibuss, är det ytterst viktigt att du väljer rätt däck, som att köpa fel uppsättning allvarligt kan äventyra din säkerhet. Och även om de flesta mekaniker kommer att hjälpa dig att plocka ut rätt uppsättning, är det mycket bättre att förstå processen för dig själv. Om du inte behöver förlita sig på en mekaniker varumärkeslojalitet, kan du källa billigare däck. Instruktioner
1

Hitta din däcktyp. Denna information bör vara i minibuss handbok, men det är också noterat på själva däcket. Det ser ut ungefär som "185/75R14." Du behöver det här numret för att köpa rätt däck för att passa din minibuss.
2

Bestäm vilket ändamål däcket ska tjäna. De flesta människor föredrar all-season däck, men många människor i nordliga klimat kanske vill köpa vinterdäck.
3

Tänk körsträcka du kommer att sätta på din minivan. Däck är betygsatt av körsträcka och prissätts därefter. Om du inte planerar att köra din minivan ofta eller funderar på att sälja snart, kanske du vill spara pengar genom att köpa en 30.000 mil däck.
4

Hitta en däckhandlare. Även om du kan hitta däck till salu överallt från ditt hörn bensinstation på din lokala affär, kan vissa ha inte däcken du behöver. Ring bilverkstäder samt varuhus för att se om de har den typ av däck som krävs för din minibuss.
5

Jämför priser och tillgänglighet. Priserna på däcket kan variera från butik och varumärke. Ta reda på vad som ingår i priset ----- många har gamla däck omhändertagande, montering, balansering och fara på vägen täckning. Köp däcken som passar din budget och behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101157.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.