Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur du köper Sommar Däck

De sommardäck som du tog bort i höstas är alla slitna så du behöver köpa några nya. Köpa sommardäck för din bil är lika viktigt som att köpa vinterdäck, efter alla dina däck är det enda som håller dig på vägen. Instruktioner
1

Kontrollera om bilens tillverkare för storleken däck de rekommenderar för din bil. Ibland däck av fel storlek hitta sin väg till din bil, så se till att kolla din manual för att se vilken storlek är korrekt.
2

Besök din lokala lager däck. Sams Club har ett brett sortiment av däck med fri däckrotation. Sätt ditt medlemskap till jobbet och köpa dina sommardäck där.
3

Granska consumerreports.org för sommardäck prestanda och mönsterdjupsmarkeringar information. Även om du vill ha ett däck som presterar bra, du vill inte heller att ersätta dem varje 6.000 miles. Consumer Reports gör oberoende tester, vilket ger mer exakt förväntan mönsterdjupsmarkeringar livet än tillverkarens mönsterdjupsmarkeringar rating.
4

Betrakta ett regn sprider däck när du köper dina sommardäck. Även regndäck kostar lite mer, du är mindre benägna att hydroplane med dem, vilket innebär att du är mindre benägna att ha en olycka.
5

Har dina däck professionellt monterade och balanserade när du köper dem. Om du inte har ett däck montering och balans maskin i ditt garage, måste du låta dina däck professionella få dessa sommardäck på fälg för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100822.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.