Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Rätt däcktryck på en Lexus ES350

Körning din Lexus SE 350 med rätt lufttryck i dina däck ger dig en mjuk gång och den bästa gas körsträcka . Dina däck kommer också att bära längre , så du sparar pengar . Vad Lexus Surftips

Kontrollera klisterlappen inuti din dörrpanel eller i din instruktionsbok för rekommenderat tryck . Det är 30 pounds per square inch , PSI , för alla fyra däck. Mät stammen av varje ventil med en mätare för att se att trycket är samma på alla fyra däcken .
En alternativ metod

Sätt en rak linje tvärs över slitbanan för varje däck och sedan köra ett par varv . Stanna och kontrollera kritmärket . Om det har avklingat i mitten , har du för mycket tryck i däcken . Om det har avklingat på sidorna , blåsa dina däck . Om krita är ens hela , är ditt däcktryck plats på .
Lexus SE 350 däcktrycksindikatorer

När trycket ljus på instrumentbrädan anger att du måste vara uppmärksam på dina däck , se till att du kontrollera lufttrycket i alla fem däck . Lexus omfattar reservdelar lufttrycket i däcken i beräkningen . Om din fritid är platt , även om alla fyra däcken på bilen är vid 30-32 psi , varnar sensorn dig .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101601.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.