Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Specifikationer för Firestone FR380 Däck

The Firestone FR380 är en all-säsongen personbil däck som Firestone Complete Autocare hemsida svartabörshajar som ett värde val för ersättningsdäck. Denna modell däcket finns i 25 olika storlekar, vilket gör att den kan monteras på ett brett utbud av bilar från ultrakompakta för full storlek sedans. Den Firestone Varumärket ägs av Bridgestone Corporation. Beskrivning

Firestone FR380 är en all-säsongen däck med mönster för att ge bra grepp på våta och lätta snöförhållanden. Slitbanan är ett block design med fyra spår runt omkretsen av däcket. Bridgestone hemsida noterar slitbanan var dator-för att minska vägbuller. Kroppen av en FR380 däck är tillverkad av polyester sladd och slitbanan stöds av två remmar stål sladden för att förhindra punkteringar.
Storlekar

däckstorlekar av FR380 modellen finns tillgängliga för att passa 13 -, 14 -, 15 - och 16-tumshjul. Aspect förhållanden av 60, 65, 70, 75 och 80 finns tillgängliga. De bredare bildformat - 60 och 65 - är begränsade till 14 - till 16-tums hjul storlekar och de smala 75 och 80 däck aspekt kommer i 13 -. Samt 14-tums storlekar


betyg

Alla storlekar av Firestone FR380 har ett "S" hastighetsklass. Betyget begränsar säker körning hastigheten till 112 mph. Den FR380 har Uniform Tire kvalitetssortering (UTQG) betyg av 400 för slitbanan slitage, A för drivning och B för temperatur. En slitagevarnare rating på 400 betyder att däcket kommer att ha ett mönsterdjup liv 4 gånger standardavvikelsen referens av en 100-rankade däck. Traction Graderingen är AA, A, B och C och mät grepp i våta förhållanden för rakt fram bromsning. Temperatur betyg är A, B och C och mäta hur mycket värme som däcket genererar när den körs på motorvägshastigheter. De UTQG betyg produceras av däcktillverkaren och kan inte vara en bra guide för att jämföra däck från olika däck beslutsfattare.
Garanti

FR380 levereras med Firestone Gold Pledge Begränsad garanti. Denna garanti ger en full ersättning, inklusive montering och balansering om ett däck misslyckas på grund av ett tillverkningsfel inom de första tre åren efter köpet. Mellan tre och fem år en kredit baserat på den användbara återstående slitbanan kommer att göras om ett däck misslyckas. Till exempel, om 25 procent av slitbanan förblir, garantin betala för 25 procent av kostnaden för ett nytt däck. Det FR380 har också Köpa och Prova 30-dagars garanti. Denna garanti erbjuder en köpare av en komplett uppsättning av fyra däck att återlämna däcken för en full återbetalning under de första 30 dagarna efter köpet om hon inte är helt nöjd med däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101595.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.