Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur jämföra och kontrast åretruntdäck

åretruntdäck ger en heltäckande grepp lösning för bilar och lastbilar och kan användas året runt utan onödiga kostnader i samband med byte till vinterdäck eller andra medel under vintern . Genom att jämföra däcktyper och priser , är det möjligt att hitta den bästa all - weather alternativ för din bil . Syfte

åretruntdäck är avsedda att användas under alla typer av väderförhållanden . Även om de saknar specialist funktionaliteten av däck avsedda för snö eller alltför varma klimat , de erbjuder en universell , kostnadseffektiv lösning och kan pågå längre än alternativen .
Funktionalitet
< p > åretruntdäck har enskilda betyg som visar sina potentiella nivåer av prestanda . Ett däck med en AA- rating kommer att få bättre grepp än ett däck med en C- rating . Ju högre betyg , desto bättre ett däck presterar på hala eller våta förhållanden . Varje däck har också ett slitage rating mellan 100 och 700 . Ju högre däcket rating , desto längre slitbanan är sannolikt att pågå .
Vägledning

De lokala däck butiker har erfarenhet av de bästa åretruntdäck för en viss region även om det kan vara värt att samla olika åsikter . Om däcken är köpt på nätet , kommer det ofta att vara konsument recensioner som medföljer varje varumärke för att skapa det bästa valet för ett enskilt fordon . Fordons -och däcktillverkare producerar också egna rekommendationer angående vilka däck är bäst lämpade för vilka fordon .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101922.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.