Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man installerar Större fälgar på bilen

Att sätta större fälgar och lågprofildäck på din bil är vanligtvis kallas "plus dimensionering," enligt Tire Rack. Tire Rack hävdar att ordentligt plus dimensionering dina däck kan förbättra både prestanda och utseende på din bil. Installera ett däck med en mindre sidovägg kan förbättra bilens styrning och ge det bättre stabilitet i sidled. Betonar dock Tire Rack vikten av korrekt upprätthålla den totala diametern på däcket så att det inte kommer att påverka de mekaniska och elektroniska komponenter. Saker du behöver
Däck
Fälgar
Jack
Jack står
Lug Bowl skiftnyckel
för hjulmuttrarna
Visa fler instruktioner
1

Köp en uppsättning däck och fälgar till din bil. Det bästa sättet att åstadkomma detta med minsta möjliga krångel är att gå till din lokala däckverkstad och berätta säljare du vill plus size fälgar på din bil. Det finns en hel del variationer i däckdimensioner och storlekar fälg som kan påverka hur dina däck passar på din bil. Såvida du inte är en mattesnillet, kommer du förmodligen bättre att berätta ett däck professionell vad du letar efter och låta honom ge dig en lista med däck och fälgar som passar en annan och din bil ordentligt. Den däckdimension, fälgstorlek, sidovägg djup, fabriken specificerat däckets diameter och bultmönster på din bil spelar alla en roll i vad fälg och däck kombination passar din bil.
2

däck har monterats på fälgar av en däckverkstad eller däck professionell. Felaktigt monterade däcken inte håller luften, så detta är en uppgift som bör göras av proffs. Ta det nymonterade däck med dig hem.
3

Jack bilen upp med en domkraft och pallbockar. Ta dina muttrarna med en rörtång och spara dem i en liten skål eller fat. Du vill inte förlora dina muttrarna, behöver du dem för din nya fälgar.

Bort gamla däck och fälgar från bilen.
4

Place nya däck och fälgar på bilen. Sätt tillbaka och dra åt muttrarna. Ta pallbockar och lägre bil till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101594.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.