Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

De bästa sätten att rengöra Rust Off av Fälgar

Rost kan bildas på fälgar för ett nummer eller skäl, spänner enkelt uppbyggd bromsdamm för fukt i närheten av där fälgarna var lagras. Rengöring av rost bort av fälgar kan vara en utmanande och ofta svår uppgift för dem som inte är medvetna om taktik och tips för att få fälgar skiner som nytt igen. Borstar

flesta fälgar som har bara lite rost på dem behöver inget mer än en skurborste och varmvatten med avfettning tvål för att få dem rena. Tvätta hela kanten med varmt vatten och tvål och sedan skrubba på rost med penseln. För envis rost, som vanligtvis orsakas av bromsdamm, uppgradera till en stålborste eller en nr 0000 skursvamp. Detta kommer sannolikt att rensa upp rost och ger dig möjlighet att polera kanten med en mikrofiberduk för att lysa upp den igen.
Cleaners

för det hård-till-ta bort rost som bara inte vill släppa taget om en fälg, gå till Biltema och hitta ett däck renare som är syra-baserade. Dessa städare kommer att göra underverk på rost och kommer från en mängd olika företag. Savage Syra-och mors Wheel Mist är två mycket välkända typer av syra-baserade rengöringsmedel. Dessa typer av rengöringsmedel som normalt används av professionella beskriver företagen. Se till att följa anvisningarna, anställa skurborstarna när det behövs för att maximera renare potential.
Sandblästringsapparater

För fälgar som är kraftigt rostig och kommer inte svara på användningen av syra-baserade rengöringsmedel, är sandblästring rekommenderas. Använd en tung-grit sand med blaster att slita bort rost och skrapa fälgen ren. Var medveten dock, kommer att sandblästring ta bort all färg från området av kanten som omger rostiga området.
P Om du inte har en sandbläster, kan du normalt hitta en verkstad som, för ett pris, är villig att göra sprängning för dig.

Denna typ av rost bör endast användas på fälgar som du tänker på lackering och målning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101024.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.