Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Steg-för-steg-guide till Kontrollera Tire Inflation

Kontroll däck inflationen tar bara några sekunder och bör göras ofta. Däckens pund per kvadrattum (PSI) numret finns på däcksidan för enkel referens, och upprätthålla den nivån kommer att kräva ett verktyg för att mäta trycket. Detta verktyg kan köpas, eller användas som en del av en bensinstation har luftpump. Bensinstationer

Nästan varje bensinstation har en luftpump, och många av dem vara matade mynt, vanligen fjärdedelar, som skall användas. Det här alternativet är idealiskt eftersom inte bara kan du kontrollera lufttrycket, men fylla däcken samtidigt. Helt enkelt ta bort locket från däckets ventilspindeln och fäst luftpumpen. En linjal kommer att glida ut och visa lufttrycket.
Pencil och Digitala Däck

Tryckmätare är relativt lätt att köpa. Digitala mätare kommer att kosta något mer, men kommer att ge dig en mer exakt PSI läsning. Pencil mätare fungerar som de luftpumpar vid bensinstationer, som härskare kommer att glida ut till lämplig PSI numret. Båda mätarna använder samma process. Skruva av ventilspindeln locket och fästa mätaren. Elektroniska mätare måste slås på först, och batteriet behöver rutinkontroller.
Däckpumpar

Tire inflaters, liksom de som tillverkas av Slime, också kommer att ge dig en PSI läsning. Som en luftpump på en bensinstation, du också kan blåsa ett däck medan du kontrollerar läsning. I likhet med de två ovannämnda alternativen måste däcket uppblåsningsorgan fästas vid en däckets ventilspindeln. Eftersom inflaters kan vara liten och portabel, kan de förvaras i bagageutrymmet för vägarna nödsituationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101581.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.