Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur bli av däck

Begagnade gummidäck är en miljörisk . De flesta stater reglerar deras förfogande och bötfälla dem som dumpa dem olagligt . Däck återförsäljare ut en liten omhändertagande avgift för att bli av däck kvar av sina kunder . Lyckligtvis kan gummidäck kan återvinnas och återanvändas eller strimlas och används för att göra mjukt marktäckare för lekplatser . Återvinning däck är ett miljövänligt alternativ till att helt enkelt göra sig av med dem , och du bör överväga dina återvinning alternativ innan du kastar bort gamla däck . Instruktioner
1

Lokalisera och kontakta en återvinningscentral , registrerad avfall däck hauler eller tillåten avfall däck dumprar i ditt område . Ta reda på huruvida återvinnare behöver en tid för att släppa av däck . Fråga ett däck återförsäljare för en remiss om du har problem med att hitta en på egen hand .
2

Ladda däcken på en lastbil eller trailer om du planerar att ta däcken till eller återvinningsanläggning själv . Stapla dem så att de är stabila , och binda dem vid behov , för att hålla dem från att falla från flaket under transport .
3

arrangera avhämtning och betalning om omhändertagande anläggningen erbjuder denna tjänst .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101672.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.