Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man sparar pengar när man köper däck

Om du vill spara stora pengar när man köper däck. Här är hur man får det bästa erbjudandet Saker du behöver
dator
lite tid
bollarna att gå in i en däckverkstad & be om det lägsta priset
Visa fler instruktioner

1

Gå online och handla däck på 3 eller 4 butiker däck som finns i ditt område. Hitta det bästa erbjudandet på din däckdimension. ser att se om någon erbjuder ett KÖP 3 FÅ 1 GRATIS SALE, köp 2

Drive till butiken som har det lägsta priset och få ett tryckt citat för storleken på däck du vill, be om till minst en 50000 mil rated däck. med alla montering, balansering, deponiavgifter & en livstid Protection Plan. Se till att du får ut genom dörren priset.
3

Drive till andra däck butiker i ditt område och visa dem utskrivna citat och se om de kommer att slå detta pris. De flesta stora däck företag har policy där de kommer att möta eller slå ett tryckt citat från sina lokala konkurrenter.
4

Drive från en till en annan med dem ut dig en offert slå det sista däcket butiker priset. De får inte kunna slå priset, men de kommer att uppfylla priset och sluta ge dig en offert på ett bättre däck. Gör detta några gånger och du kommer att spara hundereds eller dollar
5

jag gjorde denna dag, gick det så bra jag var tvungen att skriva en artikel berätta allt om hur jag gjorde det. Jag fick Evans däck, Discount Tire, Big-O däck, Wal-Mart och Firestone i en budgivning krig. Det högsta priset jag fick var $ 785,94 på Wal-Mart. Jag fick äntligen firestone sälja mig en uppsättning av 60.000 mil däck monterade, balanserade och jag fick livsplan tid skydd för $ 458,73 ut genom dörren. Jag sparade $ 327,27 på en ny uppsättning däck till min 2003 Ford Expedition.
6

Här är ett sätt att spara och även göra några $ $ $, Om dina gamla däck har fortfarande en OK skick med mönsterdjup kvar på dem. Berätta däcket killen du vill ha de gamla däcken, som kommer att spara $ 7 till $ 10 varje avyttring avgift. Som sagt bara göra detta om däcken är fortfarande i OK form. Ta däcken hem & lägga upp dem på Craigslist för $ 10 eller $ 15 varje ... Jag gjorde detta, noterade jag 4 begagnade däck för $ 45. Inom 4 timmar någon ringde & kom rätt över. Han köpte begagnade däck för $ 40. Inte bara hade jag inte betala däckverkstad att bli av med gamla däck, men & gjort pengar på att sälja dem på Craigslist. Så det hela kokar ner till $ 418,73 för 4 helt nya däck.
7

som sagt eailer, se till att tryckta citatet är ut genom dörren pris med allt inkluderat! ! Lycklig Tire shoppa

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101011.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.