Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Vård av Chrome Fälgar

Chrome fälgar är populära tillägg till en bil , men de är svårare att underhålla än andra typer av fälgar . Om de inte är väl underhållna , blir de snabbt urkärnade , strimmigt och tråkig . Hålla chrome fälgar fri från smuts och skräp som kan repa eller skada dem är avgörande för att hålla dem ser nya . Om misskötts , kommer Chrome fälgar fortsätta att se ut som ny och lägga vädjar till ditt fordon för år . Saker du behöver
Vattenslang
Mild tvål
Sponge
Visa fler instruktioner
1

Skölj bilens chrome fälgar med en spray av rent vatten till bort damm och lös smuts . Aldrig göra detta tills fälgarna har svalnat helt , kommer sedan spraya varmt krom resultera i rostskador och ärrbildning .
2

Tvätta fälgar med en mild tvål såsom diskmedel och varmt vatten . Använd en mjuk svamp och torka bort all smuts som finns kvar efter sköljning .
3

Skölj fälgar helt ta bort alla spår av tvål . Om smuts finns kvar på fälgarna , tvätta dem igen med mild tvål för att ta bort det , skölj igen .
4

Upprepa rengöringen en gång i veckan eller oftare om du kör i områden där stora mängder smuts och skräp kommer att hamna på dina fälgar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101463.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.