Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Ta bort Tar & Gravel Från Däck

Det är irriterande att köra väg och plötsligt befinner dig rida över en väg plåster som innehåller tjära. När tjära är på däck, plockar snabbt upp annat skräp såsom grus. Ta bort tjära och grus från dina däck är oftast en enkel process, men det är mycket viktigt att göra det på rätt sätt, och följer några försiktighetsåtgärder. Annat än kanske bromsarna, däcken är den viktigaste säkerheten övervägande på din bil. Saker du behöver
plast kniv
Skurborste
Tvättmedel Linolja
Tar bort produkten
Visa fler instruktioner
1

Skrapa off tjära med en plast picknick kniv. Använd en plast kniv för att undvika skador (eller punktering) gummit. Du kan använda en skruvmejsel eller annat spetsigt föremål också, men vara mycket noga med att hålla den från att komma i kontakt med själva däcket.
2

skrubba bort tjära med en hård skurborste, lite diskmedel och en hel del armbåge fett. Addera 3

Applicera lite linolja till däcket. Låt linolja sippra in tjäran i minst 15 minuter. Skrapa bort tjäran med en plast kniv.
4

Applicera en tar-bort produkt till din däck (se Resurser och referenser för exempel på dessa produkter). Kontrollera instruktionerna (eller varningar) på etiketten att produkten är säker för att ta bort tjära från gummi.
5

Visa lite tålamod. Chansen är att tjära och grus faller bort av sig själva innan länge, särskilt om de är på (eller i närheten) däckets slitbana.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101208.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.