Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur tar jag bort den bakdäck på en 1999 Honda Accord?

Däck underhåll på en Honda Accord ofta kräver avlägsnande av däck /hjul montering. Ta bort ett däck från ett fordon krävs att hjulet tas bort också. Hjul är fästa vid en bil på gängade inlägg som håller hjulet i position. Hjulmuttrarna är placerade på stolparna och skärpas för att garantera hjulet fast är fäst vid fordonet. Saker du behöver
Tire block
Jack
rörtång
Visa fler instruktioner
1

Ställ din Honda Accord s nödbroms. Detta kommer att bidra till att stabilisera bilen och undvika oavsiktlig rullning när den lyfts från marken.
2

Placera block runt någon av de främre däck på fordonet. Denna sekundära försiktighetsåtgärd säkerställer att fordonet inte kommer att rulla om båda bakhjulen lyfts samtidigt palla upp bilen.
3

Lossa muttrarna på däcket /hjulet tas bort genom att vrida muttrarna moturs ca 1/2 varv med en rörtång. Om du har en 6-cylindrig Accord, det finns fem muttrarna, efter den första muttern är lös, lossa muttern på den motsatta sidan och fortsätta i ett stjärnmönster tills alla muttrarna är lösa. Den 4-cylindriga Accord har fyra muttrarna, efter den första muttern är lös, lossa muttern mittemot att en och fortsätta i ett korsvis tills alla muttrarna är lösa
4

Jack fordonet. fram till däck /hjul lyfts från marken. Ta bort muttrarna helt. Du kanske måste trycka hjulet mot fordonet på däcket längst bort från klacken så att däcket inte bändas mot muttern.
5

bort däcket /hjulet från fordonet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101410.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.