Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Jämföra Allmänna däck med Goodyear Tires

Goodyear är ett bilföretag som specialiserat sig på tillverkning och försäljning av däck . En Goodyear däck har särskilda egenskaper som kan hjälpa dig att skilja mellan Goodyear och andra märken . Logo

Varje Goodyear däck kommer att ha " Goodyear " namn och logotyp tryckt på framsidan av däcket . Logotypen är en sko med vingar , tillskrivs den grekiska guden Hermes . I jämförelse är detta det enklaste sättet att skilja mellan andra däckmärken och ett Goodyear däck .
Design

högt mervärde ( HVA ) är en design som Goodyear däck använda jämfört med allmänna däck , som använder lågt förädlingsvärde ( LVA ) mönster för sina däck . Goodyears HVA däck design ger dubbla trampa zoner med TreadLock teknik , dubbla förstärkta , kolfiber , däcksidor , kiseldioxid typ slitbanan och ytterligare komponenter för förbättrad hantering under körning .
Bana

Goodyear använder en teknik som gör att slitbanan att bära iväg i en långsammare takt , vilket sparar på gas . Ju mindre trampa ett däck har , desto mer gas som förbränns för att få dragkraft från däcken . Många General Tire företag inte besitter sådan teknik när man skapar sin slitbanan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102032.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.