Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur att köpa däck

Däck inte varar inte för evigt, eftersom gummibana degraderar med varje mil. Enligt "mellan raderna" en kommersiell motor förarens månatlig publikation, är däck misslyckande är en av de ledande orsakerna fordon bryter ner på motorvägen. När det blir dags att köpa nya däck till din bil, spara pengar, tillverkaren rekommenderade specifikationerna och däcktyp är betydande faktorer. Att gå med fel däck butik på nätet eller lokalt kan resultera i bortkastade pengar, så det är viktigt att göra din forskning och fatta ett välgrundat köpbeslut. Saker du behöver
Internet Alicante Telefon
Pen
Paper
bilens instruktionsbok
Visa fler instruktioner
1

Leta däck dimensionering och specifik information för din bil på antingen plakat stämplat in i förarsidan dörrposten eller inom instruktionsboken. Här hittar du tillverkaren rekommenderade däckdimension och rating för både fram-och bakhjul.
2

Skriv ner specifikationerna lager däck för både fram och bak för att använda som referens när du handlar på nätet eller prata med lokala distributörer av däck.
3

Bestäm vilken typ av bilkörningen står merparten av tiden och sedan bestämma vad du letar efter. Vill du pendlar långa sträckor till arbetet, köra i regn, lever i ett torrt klimat, njut prestanda eller bära tunga laster? Däcktyper för bilar inkluderar all-season däck, prestanda all-season däck och ultra prestanda däck. Lastbilsdäck inkluderar all-säsongen och all-terrain däck-typ. Sedan finns det däck speciellt för vintern.
4

Forskning senaste däck-köpguider på nätet eller i tryck från tillförlitliga källor som Edmunds, Car and Driver, Consumer Reports och Automobile Magazine för att se vad som finns där ute. Begränsa potentiella däck som uppfyller ditt fordons föreslagna Däckspecifikationer på en bit papper.
5

Jämför priser online på större distributörer av däck som Tire Rack, Discount Tire, Costco eller Wal-Mart för att få en bas priset av vad däcken enbart kommer att kosta. Leta efter funktioner som fri frakt, pris matchning, ingen moms, rabatter installation på angivna platser, reaprodukter och leveranstider, vilket skulle kunna skapa en gynnsam köpbeslut.
6

Call lokala däck butiker och fråga för "ut genom dörren kostnaden" för nämnda däck. Detta pris inkluderar däck, balansering, montering och kasserar den gamla uppsättningen. Fråga om de erbjuder installation rabatter vid köp av däck genom dem.
7

Flip via lokala tidningar och reklam ut för försäljning broschyrer, kuponger och potentiella däck och rabatter installation.
8

Samla däck fynd och inköp genom distributören med bästa pris (lägg installationskostnaden hittades från att ringa lokala butiker om att köpa däck på nätet) och rykte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101344.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.