Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man säljer begagnade däck och fälgar

Hur du säljer begagnade däck och fälgar beror på om de fortfarande är i bruk eller bör skrotas. Priset på begagnade däck och fälgar varierar kraftigt baserat på deras tillstånd, original kvalitet och nuvarande efterfrågan på dem. Du kanske också kunna göra lite pengar på skrot däck och fälgar, även om det kommer att vara bara några dollar och är till stor del baserat på vad en viss skroten eller återvinningscentral är villig att betala per kilo för metallskrot och gummi. Instruktioner
Återanvändbara däck, fälg
1

Lägg ut en annons på en webbplats på Internet som specialiserat sig på begagnade bildelar. Internet har blivit allt populärare för att tillhandahålla billig eller gratis reklam istället för att göra det genom en tidning.
2

Annonsera din fälgar och däck på en webbplats på Internet som auktioner objekt.
Sida 3

Försök sälja dina däck och fälgar till ett företag som säljer begagnade däck. Det kan köpa däcken om de har en anständig mängd mönsterdjup kvar och inte har punkterats. Det kan också köpa fälgar som inte har bucklig, dinged eller repig. Dessa företag kan också ge dig kredit i stället för kontanter om du köper något från dem.
Skrot Däck, Fälgar
4

Kontakta en lokal återvinningsstation och fråga om det betalar för begagnade däck och fälgar. Däck kan omvandlas till många användningsområden, bl.a. genom att göra nya däck. Metallen i fälgar är också återvinningsbart.
5

Kontakta vägen uppdelningen av de lokala myndigheterna och fråga om det kommer att betala för kasserade däck. Gummi kan omvandlas till tjära för vägprojekt och används för att skapa alternativa bränslen.
6

Ta dina däck till ett närliggande gummi-konvertering anläggning. Dessa växter kan köpa dina däck för att konvertera gummit i en annan produkt.
7

Ta kontakt med lokala junkyards och fråga om de kommer att betala för dina däck och fälgar. Junk återförsäljare tar ofta saker som de kan sälja till återvinningscentraler.
8

Lägg ut en annons på skrot Internet erbjuder däck till salu. Kasserade däck kan användas för många ändamål, inklusive buffertar i trädgårdar och svängningar i lekplatser. Gamla däck används också vid marinor för buffertar på sidorna av hamnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101312.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.