Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Läs av däcktrycket på en Audi

Även Audi fordon är utrustade med ett däcktryck övervakningssystem, är det alltid bäst att regelbundet kontrollera däcktrycket på bilen med hjälp av en lufttrycksmätare, eftersom systemet är endast avsedda att hjälpa förare i däcktrycksövervakning under körning. Kontrollera däcktrycket ska vara en del av din 3-månaders underhåll samt när däcktrycket indikatorn aktiveras. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Placera ventilen beror på däcken på din Audi bil. Ta bort locken på ventilspindlarna.
2

Använd en mätare däcktryck att kontrollera trycket genom att placera mätaren på ventilspindeln och tillåter luften att utvisa tillräckligt länge för att utöva påtryckningar på mätaren. Addera 3

Läs värdet på ringtryckmätaren i psi (pounds per square inch) antingen genom att räkna in skårorna på mätaren eller genom att bara läsa ett nummer från en digital mätare.

4

Jämför värdet på numret som finns på sidan av däcken i upphöjda bokstäver som anger "rekommenderade PSI." Om du inte kan hitta numret på ditt band, kan du alltid hänvisa till Audi bruksanvisning eller etiketten placeras inuti förarsidans dörr.
5

Upprepa steg 1 till 4 för alla fyra däck på din Audi.
6 p Om ditt däcktryck för någon enda däck är större än eller mindre än 5 psi från rekommendationen, så ska du blåsa upp eller tömma det däcket i specifikationen. När dina däck är inom specifikationen, byt ut locken på ventilspindlarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101224.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.