Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck i en Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder byggdes ursprungligen som en mer kompakt SUV. Det senare utvecklades till en medelstor SUV. Däcken på din Pathfinder har rekommenderat lastgränser till vilka du bör följa, samt trycknivåer. Här är hur man kontrollerar dem. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Få tag på en ringtryckmätaren och titta på sidan av din förarsidans dörr för rekommenderade trycknivåer. Nissan rekommenderar 28 till 36 psi som ett däck inflationen i Pathfinder.
2

Park ditt Pathfinder och låta däcken svalna i en timme eller så. Kör runt, även för en kort stund, värmer upp däcken. När detta händer, expanderar luften inuti däcken och snedvrider tryckavläsningen.
3

Vrid små plast lock i en moturs modet att exponera ventilskaften. Sätt lock i skjortfickan eller på en säker plats.
4

Applicera övertryck däcktryck för alla dina däck. Linje mätaren upp i rätt vinkel och använda rätt mängd kraft för att stoppa väsande ljud. Mätaren stammen kommer att dyka upp som visar dig hur mycket lufttryck att däcken har. Skriv ner alla de siffror som du går.
5

Bestäm om du behöver lägga till eller ta bort lufttrycket i däcken på din Pathfinder genom att jämföra de nuvarande nivåerna lufttrycket med de som rekommenderas av Nissan.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100892.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.