Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur ändrar jag däcken på en 1986 Honda CH250?

Den CH250 är en typ av motoriserade skoter som producerades av Honda på 1980-talet. De ursprungliga däck för 1986 Honda CH250 var tänkt att köra med en maxhastighet på drygt 60 mph och kan stödja vikt på upp till cirka 550 pounds. Som med de flesta skoter och motorcyklar, däcken är mindre och lättare att ändra än vanliga bildäck. Saker du behöver
Wrench
Däck järn
reservdäck
Visa fler instruktioner
1

Använd en skiftnyckel för att ta bort hjulmuttrarna som håller CH250 s hjulet på plats, tillsammans med de bifogade brickorna. Ställ muttrar och brickor åt sidan på en säker plats, och ta sedan bort däcket från fälgen.
2

Låt luften ur däcket genom att trycka på luftventilen med ett finger, och sedan ta bort muttern från ventilspindeln.
3

hålla däcket på plats på marken, och sedan dra CH250 överkant mot dig för att ta bort det från däcket. Använd ett däck järn för att bända kanten på sin plats, om det behövs.
4

Placera fälgen inuti nya framdäcket, med däck järn att dra däcket över kanten, om det behövs. Kontrollera att ventilen glider in i ventilen hålet på däcket och att den skjuter ut från däcket.
5

Byt brickor och muttrar som du tog bort från däcket tidigare. Sedan kontrollera däcktrycket att se till att det är inom det område som anges på däcksidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101973.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.