Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man sparar pengar på däck

Alla gillar att spara pengar. Med dagens gaspriserna är högre än någonsin tidigare, konsumenter söker efter sätt att spara pengar på alla sätt de kan, även när det kommer till sina bilar. Du kommer vara glad att veta att det finns många sätt att spara pengar på däck. Följande tips hjälper dig att lära dig hur man sparar pengar på däck. Instruktioner
1

Spara pengar genom att köpa däck på nätet på sajter som billiga bildäck. Eftersom nätbutiker har kunder världen över, de köper däck i bulk till grossistpriser, och de har lägre omkostnader. Alla dessa besparingar lika besparingar för dig.
2

överväga att köpa däck på nätet på nya och begagnade däck auktioner. Ofta får du däcken direkt från en återförsäljare eller tillverkare överskott.
3

Rotera dina däck varje 6.000 till 8.000 miles för jämnt slitage. De kommer att hålla längre och spara pengar.
4

Kontrollera hjulinställning en gång om året, oftare om du kör på gropiga vägar. Feljusterade däcken slits snabbare och kostar mer pengar i slutändan eftersom du måste köpa däcken oftare.
5

Se till att däcken har rätt lufttryck. Svulstiga däck gör vägen kontakt med centrum tråden på grund av vikten inte sitter jämnt på vägen kontakten zonen och slits ut snabbare.
6

Leta efter en rad som 215/70/15 på din bilens nuvarande däck. Detta är däckets storlek. Använd detta nummer för att handla på nätet för att få de bästa däck rabatter. Du behöver inte få dina däck från den lokala specialitet butik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100904.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.