Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur hitta en Sumitomo däckhandlare

Om du har bestämt att du vill Sumitomo däck på din bil eller lastbil, det är inte särskilt svårt att hitta dessa däck, oavsett var du bor. Tack vare internet, även om din lokala däck butik inte bära dem, kan du köpa fortfarande däcken du vill ha, och ta dem till en ansedd butik nära ditt hus för installation. Många lokala butiker och nationella kedjor kommer också att du kan placera särskilda order för däck som de inte har i lager. Instruktioner
1

Leta däck butiker i ditt närområde i telefonboken. Ring dem för att se om de bär, eller kan beställa, Sumitomo däck till din bil. Var beredd att ge dem exakt märke, modell och årsmodell på ditt fordon, så att de kan hämta den mest korrekta informationen. Om det inte fungerar, eller om du redan har provat detta och hade ingen lycka, fortsätt till steg 2.
2

Ring din mekaniker, och se vad det skulle kosta att ha honom installera en uppsättning däck som du ger honom. Vanligtvis butiker ger dig en rabatt på montering och balansering däck om du köper dessa däck genom dem. Om du tar med dem däck som du köpte på annat håll, montering och balansering vanligtvis kostar mer. Om du är missnöjd med citat din mekaniker ger dig, åka runt med andra lokala mekaniker.
3

Gå till däck-specifika webbplatser, såsom Tire Rack (www.tirerack.com ) och National Tire and Battery (www.ntb.com). Båda dessa webbplatser är Sumitomo återförsäljare. I fråga om NTB, de har också butiker runt om i landet. Använd deras butik locator för att se om det finns någon i ditt område. Om det inte fungerar, beställa en uppsättning av Sumitomo däck för din bil från Tire Rack, och ta dem till din mekaniker för att få dem monterade, balanserade, och på ditt fordon.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101123.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.