Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur du återställer ett övertryck däcktryck

Kontroll ett fordons däcktryck är det bästa sättet att säkerställa att dina däck varar så länge som de har slitbanan. Traditionella manometrar är enkla mekaniska anordningar, men en marknad har vuxit fram för digitala eller elektroniska mätare däcktryck. Med antingen stil, trycker du på mätaren huvudet på däckets ventilskaftet att få en läsning lufttryck. Innan du kan kontrollera nästa däck, måste du nollställa mätaren. Oavsett om du använder en digital eller traditionell mätare däcktryck, återställa enheten helt enkelt gjort. Instruktioner
Nondigital Manometrar
1

Skaffa en däcktryck läsning med ringtryckmätaren.
2

bort mätaren däcktryck från ventilskaftet efter att du har erhålls tryckavläsningen. Läs mätaren. Lufttrycket i däcket är lika med behandlingen i svansen av lastprofilen. Numret på reglaget vid den punkt där löparen möter mätaren bostäder representerar antalet pounds per kvadrattum av trycket i däcket.
3

Skjut reglaget tryckavläsningen tillbaka in i gauge bostäder så att det står "0 PSI." Addera Digitala Manometrar
4

Skaffa läsningen däcktryck och avlägsna mätaren däcktryck från ventilspindeln.

5

Tryck på "Reset"-knappen på enheten eller tryck på kombination av knappar som behövs för att återställa enheten. De flesta manometrar är olika, så hänvisa till instruktionsboken som medföljde mätaren för dina specifika instruktioner spårvidd återställning.
6

Tillåt flera sekunder för mätaren att återställas. När skärmen blir tom eller läser "0 PSI," enheten har återställts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101731.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.