Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Problem med Goodyear Eagle LS Däck

Goodyear Eagle LS ("Luxury Sport") däck är utrustade på ett antal lyxiga sedaner, minibussar, lastbilar och stadsjeepar som säljs i USA. The Eagle LS är speciellt utformad för att hantera många olika väderförhållanden. Utformningen av dessa däck bör låta din bil att upprätthålla en stark dragkraft i kraftigt regn och snö. Precis som alla andra produkter, men är Goodyear Eagle LS mottagliga för vissa återkommande problem. Tidiga Balding

Kunder har rapporterat att Goodyear Eagle LS slitbanan slits bort snabbt. I själva verket är detta ett av de vanligaste klagomålen om däcket. Det finns några rapporterade fall av däcket bara varar 20.000 miles före en eller flera däck måste bytas, även om ägaren regelbundet roteras däcken och höll ett korrekt lufttryck (44 psi på de flesta Eagle LS däck). Konsekvenserna av tidig skallighet kan vara svår, eftersom det resulterar i en brist på dragkraft. Detta kan öka bromssträckan och resultera i sladd på vått väglag.
Ojämn Iklädd

Ojämnt slitage, annat rapporterade problem, är resultatet av däckets slitbana inte bär jämnt tvärs över slitbanan. Resultaten av detta problem är liknande den av tidig skallighet - ökad bromstid och sladdning. Detta problem kan oftast minimeras med vanlig däck rotation, men det har förekommit rapporter om detta problem uppstår även när ägarna har roterat däcken på en regelbunden basis. Ojämn bär kan också uppstå om däcket inte är ordentligt pumpade.
Vibration /Ljud
p Det har förekommit några rapporter om Eagle LS däck vibrerar vid högre hastigheter. Detta gör att hela bilen att vibrera, och producerar också en gnisslande ljud. Ljudet i sig påverkar inte dragkraft eller den övergripande kontrollen över fordonet, men kan vara störande. Vibrationen, å andra sidan, kan minska hanteringen av ett fordon, särskilt när vägarna är våta eller isiga.
Mjuka sidoväggar

Mjuka sidoväggar är en av de mer allvarliga problem rapporterats med Eagle LS. Denna fråga kan resultera i ett par problem. Först sidoväggarna kan bubbla och börja läcka. Eftersom sidoväggen skador är det svåraste att reparera på något däck, kan detta förutsätta köp av ett nytt däck. Det andra kan den mjuka sidoväggen medföra att däcket brista under resor. Detta kan leda till total förlust av kontrollen över fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101574.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.