Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man använder en spikpistol Luftkompressor att Fyll bildäck

Däcken på din bil är fyllda med luft , och över tid och på grund av förändringar , kan lufttrycket inuti däcken fluktuera . På grund av detta eller en långsam läcka i däcken , kan du själv behöver lägga till luft . Om allt du har är en kompressor som kom med en spikpistol , då du fortfarande kan fylla upp dessa däck . Du behöver bara ett specialverktyg för att få det gjort . Saker du behöver
skruvnyckel set
teflonband
spikpistol kompressor
spikpistol
luftchucken
Visa fler instruktioner
1

Leta montering på undersidan av spikpistol , vilket är det passande att du ansluter till slangen på kompressorn . Ta bort kopplingen med en skiftnyckel . Avlägsna eventuella teflon tejp kvar på gängorna , sedan vira nya teflon tejp runt gängorna på kopplingen ett helt varv .
2

Montera beslaget i botten på luftchucken hjälp av ett par av obestämd nycklar. Koppla in spikpistol kompressor och slå på den för att göra det möjligt att bygga upp lufttryck . När kompressorn stängs av , går du vidare till nästa steg .
3

Montera beslaget på botten av luftchucken i luftledningen på kompressorn . Skruva av locket på Schrader ventilen på däcket . Anslut luftchucken i schraderventilen och fylla däcken med luft .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101349.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.