Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur får man reservdäcket Av en 1992 Sonoma Truck

Den 1992 GMC Sonoma s reservdäck lätt ses under sängen. Om du vill byta ut reservdäcket, kontrollera dess inflation nivå eller ändrar en punktering, måste du få reservdäcket ur sitt fäste. Den Sonoma reservdelar-däck facket använder en hållare kabel för att säkra däcket. Domkraften set medföljer Sonoma innehåller verktyg som behövs för att få reservdäcket ur trucken. Instruktioner
1

med motorn avstängd, aktivera nödbromsen. Skjut framsätet framåt för att komma åt den bakre kabinen.
2

Titta i hörnet av den bakre kabinen för att hitta förvaringsfacket. Vrid vingmuttern på locket för att avlägsna och få tillgång till verktygen. Facket innehåller hjulblock, ett jack och ett hjul skiftnyckel. Avlägsna hjulskruvsnyckel.
3

Undersök mitten av den bakre stötfångaren runt registreringsskylten. Leta efter hålet till vänster om registreringsskylten. Sätt mejslade ände hjulmutternyckeln i hålet. Skjut in den ordentligt för att ansluta den till den lediga-däcket hisschaktet.
4

Rotera hjulmutternyckeln handtag moturs för att frigöra reservhjulet. Däcket kommer sakta sänka från sitt fäste. Fortsätt att vrida tills däcket vidrör marken.
5

tag i metall hållaren under reservdäcket. Detta säkrar reservdelar till kabeln. Vrid hållaren upp till skjuta den genom centrum av reservdäcket. Den reservdäck är nu fri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101304.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.