Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Produkter som ökar Tire Traction i Mud & Snow

Snowy eller lerig terräng utmanar förarna att övervinna en förrädisk förlust av dragkraft . Även den mest skicklig förare kan bli förvånad över hur plötsligt kontrollen förloras på en oväntad isiga patch . Det är därför lämpligt att investera i en av de många produkter som är avsedda att öka däckens grepp vid körning i snö och lera . M + S klassade däck

Däck rankad som " M + S " är utformade för lera och snö och träffa erforderliga riktlinjer för svåra snöförhållanden . Dessa däck har en väsentlig fördel över däcken inte specificerad till att sådana villkor eftersom de är utformade för ökad dragkraft .
Snökedjor

slirskydd bokstavligen är gjorda av kedjor som är säkert virad runt en användares däck. Länkarna bildning av ytterligare "biter" in i hala ytor , vilket ökar dragkraften.
Draglinorna

draglinorna liknar slirskydd , förutom att de använder kablar springa i sidled eller i en korsning mönster för att underlätta dragning . Addera Spikes - Spider

Spikes - Spider är en varumärkesskyddad produkt från Schweiz som monteras på hjulet : s muttrarna . De fäster över däcket och erbjuder spik poäng att gripa in snöiga och lerig terräng . En konsument översyn av Sanningen om bilar observerade bromskraft på en isig väg , med hjälp av Spikes - Spider , var motsvarande torrt väglag utan det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101525.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.