Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man läser Rekommendationer däcktryck på en Audi

Som av 2010 , Audi som Audi Q5 använda ett indirekt däcktryck övervakning . Detta innebär att Audi har låsningsfria bromsar ( ABS ) hjul - hastighet sensorer som upptäcker förändringar i däcket rullande frekvenser och luft förlust . Denna Däcktrycksövervakningen låter dig veta när däcktrycket är över eller under godtagbara nivåer . Det övervakar trycket i alla fyra däcken . Föraren informationsdisplayen i en Audi varnar för tryckfall . Även om detta system hjälper dig att övervaka däcktrycket , du fortfarande måste kontrollera däcktrycket manuellt på en regelbunden basis . Saker du behöver
ringtryckmätaren Begagnad Audi bil manual ( tillval )
Visa fler instruktioner
1

Titta efter rekommenderat däcktryck i din Audi handboken . Om du inte har din manual till hands , titta på sidan av däcket för däcktryck stämpel , eller på en etikett på insidan av förarsidans dörr .
2

Pumpa dina däck med 32 pounds per kvadrattum ( psi ) om du inte kan hitta det rekommenderade däcktrycket för din Audi . Detta utgör en trygg genomsnittliga däcktryck tills du vet säkert .
3

Låt luften ur dina däck om du bär i mitten av däck bara , snarare än sidorna . Detta mönster av slitage är ett tecken på att du har för mycket luft i däcken . Lägg mer luft till dina däck om du ser däckslitage på insidan och utanför kanterna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101273.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.