Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Var hittar ICW auto hjul

ICW hjul är tillverkade av ICW Racing och är speciellt utformade för import och inhemska tuner marknaden. De finns i över 20 olika stilar i olika storlekar och utföranden. De flesta ICW hjul har flera bultmönster, så hjulen kan passa på en mängd olika bilar. Online
p Det finns många online-företag som säljer ICW hjul, såsom Custom Wheel och Custom Wheel Connection. Generellt sett är att beställa från dessa företag lätt. Välj bara din storlek och montering av de tillgängliga alternativen och hjulen kommer att levereras till din dörr. Beställ online eller på telefon i de flesta fall. Innan du beställer hjul på nätet, se till att du vet att hjulen kommer att passa bultmönster på din bil och att offset, bredd och diameter kommer att fungera för din ansökan.
Lokala Wheel Stores

Du kan också hitta ICW på lokal hjul butiker. Butikerna i allmänhet kommer att innehålla ett urval kan du se i person, så du inte tar en chans på om du gillar hjulet design baserad endast på ett foto. För att ta reda på vilka lokala hjulet store bär ICW hjul, helt enkelt gå till ICW webbplats (icwracing.com) och navigera till återförsäljaren locater sidan. Där kommer du att bli ombedd att ange ditt postnummer. När du gör det, en lista över återförsäljare i ditt område kommer att presenteras.
EBay

eBay är ett annat ställe att hitta ICW hjul. Skriv bara in "ICW hjul" som en sökning, och du kommer att få massor av hjul till salu. Några av dessa fälgar är nya och en del säljs som begagnade hjul. När du köper en uppsättning hjul från eBay, se till att du vet bultmönster på din bil samt storleken du letar efter för att se till att du får rätt hjul.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101091.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.