Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Demontera Däck

Det finns två sätt att byta däck på din bil, kan du antingen betala extra för att få dem professionellt monterade, eller du kan spara pengar genom att köpa däck genom en rabatt utlopp och montera dem själv. Däremot kan demontering däck som fastnat på fälgarna vara en svår uppgift. Lyckligtvis har Tirepliers Engineering Company utvecklat en manuell pärla brytare som gör att vem som helst med grundläggande gör-det-själv-kompetens för att ta itu med jobbet själva. Saker du behöver sälja Squeeze flaska diskmedel
Tirepliers pärla bryta Tool Review Däck strykjärn
Visa fler instruktioner
1

Fyll en pressa flaska med en 50/50 blandning av vatten och diskmedel för att fungera som en gummi smörjmedel. Lay däcket platt och spruta en ordentlig mängd smörjmedel runt kanten av däcket. Tillåt 10 minuter för blandningen att arbeta sig mellan kulan och fälgen.
2

Justera Tirepliers till rätt fälg storlek genom att skjuta den teleskopiska armen utåt och föra in låspinnen i rätt hål . Addera 3

Placera Tirepliers på däcket grenslar fälgen. Stå på hjulet med en fot på vardera sidan av däcket. Tryck ner med en fot på toppen av icke svängande sidan av Tirepliers. Pressar ner för att tvinga den utskjutande klacken nedåt mellan däcket och fälgen tills den inre kanten av klacken vilar mot fälgen.
4

Använd båda händerna för att hålla stängda handtagen på den motsatta sidan av verktyget. Sätt din vikt bakom verktyget och tvinga de svängande käftar mellan däcket och fälgen, och inte direkt på däcksidan. Fatta det yttre handtaget i ena handen samtidigt som du stöder verktyget med den andra. Fortsätt trycka nedåt medan öppna och stänga handtagen något tills de svängbara käftarna sitter stadigt på plats mellan kulan och fälgen.
5

Bänd isär handtagen med din vikt bakom verktyget. Detta kommer att tvinga de svängbara käftarna öppna och separera pärlan från fälgen. Upprepa denna åtgärd runt omkretsen av hjulet tills den övre halvan av däcksfoten är gratis.
6

Vänd hjulet och bryta den andra sidan av pärlan genom att upprepa steg 3 till 5. Glöm inte att smörja pärlan innan start.
7

Work outspätt diskmedel mellan däcket och fälgen med fingrarna tills sträng fullt smörjas. Sätt ett däck järn mellan däcket och fälgen och försiktigt spaken kulan uppåt tills det är över kanten. Infoga ett andra däck järn 2 eller 3 inches från första järn och arbeta kulan uppåt och från fälgen på samma sätt. Fortsätt arbeta dig runt omkretsen av däcket tills fälgen är gratis. Vänd däcket, upprepa och ta bort kanten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101471.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.