Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vinterförbereder en bilens däck

Vinterkörning - särskilt om du bor i ett område med betydande snöfall - kan vara farlig om din bil inte är förberedd för körning . Bildäck måste underhållas för att säkerställa en säker resa . Lär dig att vinterförbereder en bilens däck för att förbereda sig för vintern resor . Instruktioner
1

däck Använd snö på vintern . Särskilda mönster i slitbanan uppmuntra däcken att gripa vägen bättre än vanliga däck. Vinterdäck är särskilt användbart om din bil har bakhjulsdrift att avskräcka fisk svans .
2

Välj -runt-däck för din bil . All - season däck har slitbanemönster som är bra för att gripa vägen och är också lätt som uppmuntrar bättre gas körsträcka ( jämfört med tyngre vinterdäck . ) Du också undvika bördan av att ändra dina däck varje säsong .
Sida 3

Installera slirskydd att vinterförbereder bilens däck . Slirskydd är tillbehör du kan installera hemma som håller däcken i kontakt med ytan av vägen under särskilt vinterförhållanden .
4

Övervaka däcktrycket ofta under vintern för att se dina däck är ordentligt uppblåst. Kalla temperaturer har en negativ effekt på hur väl din däcktryck bibehålls . Körning som inte är ordentligt pumpade är farligt och hämmar bränsleeffektivitet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100836.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.